AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Renault Captur full hybrid 145 Techno (2024)

Uitvoering | Captur full hybrid 145 Techno |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Een fijne auto
In december kochten we deze captur. We ruilden een captur bifuel uit 2021 in. Daar waren we heel tevreden over.
De combinatie van benzinemotor en elektrische aandrijving van deze nieuwe auto werkt prima. Geleidelijk aan leerden we de auto zoveel mogelijk elektrisch te laten rijden in de bebouwde kom door het gaspedaal iets op te laten komen.
Op de autoweg schakelt hij op hogere snelheden zelf over op elektrisch als er minder trekkracht wordt gevraagd.
Het verbruik is heel mooi. We halen 1 op 22 tot zelfs 1 op 23.
9,5
PRIVATE LEASE Renault Captur
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Renault Captur E-Tech full hybrid 145 Automaat esprit Alpine | openR multimedia met 10,4" touchscreen, CarPlay & Android Auto | Adaptive Cruise Control | Around View Camera | E-Shifter | Two-tone metaalkleur |
- 2024
€ 32.440

Renault Captur 145pk E-Tech full hybrid esprit Alpine Automaat Harman Kardon | 360° Camera | Adapt. Cruise | Parkeersens. v+a | Stuurverw.
- 2024
€ 31.990

Renault Captur 1.8 E-Tech full hybrid 160 Techno Automaat / Nieuwe Auto, Direct Leverbaar / Android Auto/Apple CarPlay / Climate Control / Camera / Adaptive Cruise Control / 18 Inch Wielen /
- 2025
€ 33.935
Dubbeltest: Renault Captur vs. Toyota Yaris Cross - Captur slaat keihard terug na update
Autotest
Dubbeltest: Renault Captur vs Jeep Avenger - Pittig of mild hybride?
Test: Renault Captur - Fris genoeg om koppositie terug te pakken
Nieuws
Elon Musk krijgt een biljoen dollar bij goed resultaat
Nieuws