Porsche 924 S (1987)
Uitvoering | 924 S |
Bouwjaar | 1987 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Toen ik een jaar of 10 was had een radiografische 944. Vanaf toen zei ik dat dat mijn auto zou worden. Voor deze 924 S heb ik 2 924´s gehad, welke ik gebruikt heb als donor voor deze 924.
Het is echt een fantastische, maar zwaar ondergewaardeerde auto. De wegligging is fantastisch, hij is behoorlijk snel en hij ziet er leuk uit. Ik heb er nu 55000 km mee gereden en de enige problemen die ik heb gehad was een homokineet die defect was maar die zijn goedkoop. Verder heb ik er niets aan gehad en heeft hij mij nog nooit in de steek gelaten. dat kun je van de meeste moderne auto"s toch niet echt zeggen.
Tot nu toe dus weinig problemen gehad en zeker gezien deze auto bijna 3 ton heeft gelopen. Het grootste probleem met de 924 is dat hij zwaar ondergewaardeerd is en dat er dus veel mensen zijn die zo"n auto kopen om er een beetje mee te gaan klooien met als gevolg dat er heel veel 924"s te koop staan waarin allerlei dingen ontbreken of de meest gekke dingen defect zijn. Een goede in moeilijk te vinden maar het is zeker de moeite waard om er een op te knappen.