Porsche 911 Turbo (2003)
Uitvoering | 911 Turbo |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
eerste week
Heb deze auto nu een week, gebruik deze naast de Renault Espace gewoon een keer doen. Heb nog niet echt hard gereden komt ook omdat de winterbanden erg nog om ziten. Eind volgende week komen er nieuwe Conti Sports onder, dure grap zo'n EUR 450,- per stuk.
Het rijden is fenomenaal, snel scherp en verrassend makkelijk te berijden (ook in de stad). Verbuik nog even afwachten, zal zo rond de 1:8 liggen verwacht ik. Wat mij vooral opvalt is de aandacht die je met deze auto trekt, mijn kinderen zijn er wild van alleen mijn dochter vindt het maar niets. Zodra ik foto's heb voeg ik ze toe het betreft hier een originele NL, PON geleverde, 911 Turbo Tiptronic in het donkergrijs met zwart leer. Naar mijn idee een van de mooiste combinaties, maar dat is persoonlijk.
Heb de auto van een bekende gekocht, historie is van A tot Z bekend en altijd door Pon in Leusden onderhoude. Ik moet zeggen hij begint te wennen sterker nog het is rijden wordt meer en meer verwennen. De snelheid en wegligging zijn super, dit merk je des te meer als ik weer eens in mijn Espace rij. Keer op keer wil deze auto uitbreken in de bochten, terwijl ik in de 911 nergens last van heb.
Afscheid van jongensdroom
Na 1,5 jaar neem en 15000 km neem ik afscheid van dit kanon. Waarom, ik rij teveel en loop te vaak tegen onpraktische zaken aan icm met mijn werk. Heb er een halfjaar een Polo BMT bijgehad, maar 40dkm in 5 maanden in een Polo is ook niet alles.
Dus nu een 520D Touring gekocht en Porsche 911 ingeruild. Voor de rest een dijk van een auto maar ik kon er niet van genieten.