Peugeot 406 Coupé Pack 2.0-16V (2002)

autoreview

Peugeot 406 Coupé
Peugeot 406 CoupéPeugeot 406 CoupéPeugeot 406 CoupéPeugeot 406 CoupéPeugeot 406 CoupéPeugeot 406 CoupéPeugeot 406 CoupéPeugeot 406 Coupé - interieurPeugeot 406 Coupé - interieur

Signalement

Uitvoering406 Coupé Pack 2.0-16V
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2002
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Het is een comfortabele auto. Vooral het model is super en trekt nog steeds bekijks. Wegligging is ok. De motor loopt niet echt over van vermogen; je moet behoorlijk de toeren erin houden.

PROBLEMEN

De toplaag van de lak liet spontaan los! De elektrische stoelen en spiegels leiden hun eigen leven; ze bewegen spontaan onder het rijden! Levensgevaarlijk! De dealer kan het niet vinden. Auto gaat naar de importeur.. Motormanagement signaal heb ik 1 x per maand... Hij rammelt...
Het is een auto van ruim 37.000 euro; de kwaliteit vind ik mager. Ook de service van de dealer is zwaar onder de maat.

2,0
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  2
 • Comfort
  4
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens