Peugeot 308 XT 1.6-16V HDiF 110pk (2008)

Peugeot 308
Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308

Uitvoering308 XT 1.6-16V HDiF 110pk
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008

Slechte remschijven

Toen mijn Peugeot 308 diesel voor zijn 40.000 km beurt naar de garage ging, werd ik geconfronteerd met een onaangename verrassing.

De remschijven bleken geheel versleten te zijn, en moesten vervangen worden.
De remblokken konden nog wel 15.000 km mee.Een heel bijzonder gegeven dacht ik toen.
Eerst verslijten toch de blokken en daarna pas de schijven bij te lang doorrijden?

De garage wilde niets vergoeden, en van een e.v.t. coulance regeling kon in dit geval geen sprake zijn.

Na heel veel correspondentie met de garage en met Peugeot Nederland kwam er geen oplossing voor dit probleem.
Uiteindelijk moest ik zelf de kosten voor montage en vervanging van de schijven betalen.

Zowel de garage als Peugeot Nederland konden zich niet vinden in mijn zienswijze, dat hier mogelijk sprake was van gemonteerde remschijven in de fabriek van slechte kwaliteit.

Dit is mij in al die jaren dat ik een auto heb gehad nog nooit overkomen.

Met deze auto worden geen gekke dingen uitgehaald, dit was en is te controleren via de board computer.De banden slijtage het brandstofverbruik, en de snelheid.

7,5

PRIVATE LEASE Peugeot 308