Peugeot 307 SW 1.6-16V Premium NAV (2007)
| Uitvoering | 307 SW 1.6-16V Premium NAV |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2007 |
| Jaar van aanschaf | 2007 |
| KM-stand bij aanschaf | 10 km |
| KM-stand laatst | 51.300 km |
Van alle kanten goed
Onze derde 307SW heeft ons het meeste plezier geleverd van alle:
- geen problemen mee gehad (ik geloof dat ik één maal voor een recall bij de garage ben geweest);
- 0 mankementen (op 1 lampje na, een paar weken geleden; eenvoudig zelf vervangen);
- dus: op een 30.000 beurt na (ik geloof rond €150) geen onderhoudskosten gehad.
- biedt volop ruimte voor ons gezin, met het grote plezier van het panoramadak;
- het RT4 systeem is geweldig: snel, altijd bij de hand, met redelijk actuele kaarten van heel Europa, efficiente routes, en als je het gewend bent handig in gebruik. Bovendien is de jukebox functie (harde schijf met volop ruimte voor MP3 heel waardevol geweest. We zijn benieuwd of het systeem van onze volgende auto hierbij in de buurt kan komen;
- over het rijden zijn we redelijk tevreden (zoals bekend is het stuurgevoel niet super; ook zijn de schokdempers nogal stug, dit zal wel met het grote laadvermogen te maken hebben; de prestaties van de basismotor voldoen aan de verwachtingen).
Ook de vorige waren OK, maar niet helemaal probleemvrij.
Omdat de 60.000km beurt er aan zit te komen (met een stevig prijskaartje), de 308SW toch een stuk beter rijdt en van allelei extra snufjes is voorzien, en omdat we een goede inruilprijs voor deze 307SW konden krijgen maken we binnenkort de overstap naar de 308SW. Ik zal de ervaringen van de overgang hier posten.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Omdat bijna iedereen een SUV wil, koop je deze MPV's en stationwagon voor weinig

Peugeot 307 SW 1.6 HDiF 16V 110pk Premium (2007)

Peugeot 307 SW 1.6 16V Pack (2006)

Test: Skoda Roomster - Peugeot 307 SW - Opel Meriva