Peugeot 307 Break XS 2.0 HDI 110pk (2003)
| Uitvoering | 307 Break XS 2.0 HDI 110pk |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2003 |
| Jaar van aanschaf | 2003 |
| KM-stand bij aanschaf | 13 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Na bijna een half jaar wachten was het gisteren zover. We konden (eindelijk) onze 307 ophalen.
Wat een fijne wagen. Vooral extra"s als elektrisch verstelbare & verwarmde spiegels, cruise control, climate controle en niet te vergeten 17’ lichtmetaal maken het tot een fijne en mooie auto.
Het 1e wat opvalt tijdens het rijden is de soepelheid van de HDI motor en het lage geluidsnivo.
Wat NIET bevalt zijn de stoelen. Ze zijn niet voorzien van een traploos verstelbare rugleuning, kantelbare zitting en een lendesteun (zoals in de Volvo!). Met mijn lengte van 190 krijg ik snel last van mijn onderrug.
2 kennissen met ongeveer dezelfde lengste klagen over het zelfde probleem. Deze hebben een los kussentje gekocht bij de automat en zitten met veel plezier in de stoelen.
Ik vind het absurt dat een auto in deze prijsklasse geen lendesteun in hun stoelen verwerkt!
Een kameraat (1.80 m) is overigens vol lof over dezelfde stoelen.
Geen