Peugeot 306 XSdt 2.0 HDI (2000)
Uitvoering | 306 XSdt 2.0 HDI |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2000 |
Sinds aanschaf van deze auto zijn er alleen maar problemen geweest, bijna alles is kapot geweest en vervangen, of moet nog vervangen worden, het enige waar ik echt tevreden over ben is de motor, de HDI, die rijdt heerlijk soepel en heeft een behoorlijke trekkracht vooral van 80-120.
De km stand is nu vrij hoog, maar dit waren alleen maar snelweg km"s, als voorbeeld, bij 90.000 KM hoefde ik pas de eerste remblokken te vervangen en de originele achterbanden zitten er nog op (1e voorband bij 80.000km), dus de auto is niet afgeragd, de kwaliteit van de auto is wat mij betreft slecht, behalve de motor.
Daarbij is de service van Peugeot Belgie (de importeur) buitengewoon slecht, ben je niet tevreden? Dan koop je maar een ander merk.....is mij letterlijk gezegd!
2x problemen met ruitenwisser sensor, ABS sensoren vervangen, binnenwerk van linkerdeur kwam los, problemen met sensor airbags, rechterbuitenspiegel verwarmt niet meer, achterruitenwisser werkt niet meer, dynamo is vervangen, heb al 15x lampen moeten wisselen deze zijn snel stuk ondanks vervangen dynamo, buitentemperatuurmeter geeft regelmatig 70 graden aan, aansteker doet het niet (nooit gebruikt!!), poulie vervangen, tandwiel aandrijf riem vervangen, achterslot vervangen, bij starten weigert regelmatig de beveiliging eraf te gaan en start hij niet, electrische raambediening defect, regelmatig stukspringen van diverse zekeringen, en de CV weigert dikwijls.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee