Peugeot 306 XR 1.4i (1997)

autoreview

Peugeot 306

Signalement

Uitvoering306 XR 1.4i
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1997
Jaar van aanschaf2009
KM-stand bij aanschaf167.000 km
KM-stand laatst168.500 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

wat stelt apk nu eigenlijk voor?

 • 168.500 km

heb mijn auto nu 2 weken in bezit met apk keuring tot 9-1-2010
hij bevalt tot nu toe prima maar over een ding ben ik niet tevreden er zit een nieuwe apk op en ik reed op de autobaan en remde slaat achterwielen vast wat blijkt is de remvoering eraf hadden ze moeten zien bij apk toch het comfort staat trouwens op een hoog frans peil ik heb hem nog te kort om meer te schrijven maar kom erop terug als ik hem langer heb

3,5
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens