Peugeot 207 SW XS Outdoor 1.6-16V VTi (2008)
Uitvoering | 207 SW XS Outdoor 1.6-16V VTi |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Na anderhalf jaar in onze 207SW outdoor te hebben gereden is het tijd om toch enkele van onze ervaringen te delen.Het model sprak ons erg aan toen we voor een servicebeurt met onze 307cc bij de garage waren en de outdoor voor het eerst zagen staan.Aangezien het brandstof verbruik van onze cc met 180pk de pan uitrezen en er een goed bod werd gedaan door de verkoper hebben we de knoop doorgehakt en juni 2008 de sw opgehaald.Een complete auto met alle opties behalve navigatie(kostte maar liefst 2900,-euro,dat zijn toch 10 tomtommetjes!)De auto bevalt goed op het benzineverbruik na....1 op 10 halen we niet ondanks veel snelwegkilometers!Na ongeveer 6000km dit eens nagevraagd bij de garage(we waren daar omdat de gasdrukveren van de achterklep het hadden begeven)en werd ons meegedeeld dat dit nog zou verbeteren.Er werd wel de nieuwste software geladen en dat zou verbetering moeten geven.Het verbruik veranderde niet en tijdens de 30000km beurt dit nogmaals aangegeven.Weer de nieuwste software erin en er werd bijverteld dat ze niets meer voor ons konden doen.We zijn tot de conclusie gekomen dat ten opzichte van onze 307cc 2 liter 180pk het er niet voordeliger op is geworden.Vandaar dat we nu hebben besloten om de 207 in te ruilen op een Renault megane 1.6 110 coupe.Al met al een fijne auto de 207 maar voor ons met zeer ongunstige verbruikcijfers.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Peugeot 207 1.4 VTi Look 5-DEURS/AIRCO
- 2009

Peugeot 207 CC 1.6-16V T Roland Garros / Cabriolet / Airco / Cruise Control / Leder / JBL Speakers / Trekhaak / 134.000 KM / NAP
- 2009

Peugeot 207 1.6 VTi XS Pack AUTOMAAT, 5-Drs, A/C, Pano, PDC, LM, nw. APK – Inruil Mogelijk –