Peugeot 206 XS 1.6-16V (2001)

Peugeot 206
Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206 - interieurPeugeot 206 - interieurPeugeot 206 - interieur

Uitvoering206 XS 1.6-16V
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2001

Een nieuwe lease-auto uitzoeken die niet te duur is ivm bijtelling; na wat rondkijken en -rijden kwam deze peugeot uit de bus; op gas.

Hij ziet er leuk uit, reed in het begin ook wel lekker, maar toch heb ik het idee dat mijn model op maandagochtend is gebouwd of dat het ding behekst is.

Gelukkig mag ik over 3 maand een nieuwe uitzoeken. Zeker geen 206 weer!!

Geen schuld aan auto (maar wel leuk om te vertellen)
-- 2 uur na afhalen bij dealer 3000 gulden hagelschade
-- brandschade ivm afgebrand pand waar auto voor geparkeerd stond
-- aanrijding waardoor hele voorkant vervangen moest worden
-- Radio niet zachtzinnig gejat (kostte een volledige deur)

Wat is er allemaal mis (geweest)?

- Climate control defect
- Hele irritante stoelverstelling
- Beroerd lopen op lpg (schokken, inhouden, afslaan)
- Niet lopen op lpg (vacuumslang meerder malen defect)
- draagarm (oid) al 3 keer vervangen en nu klappert ie al weer heel erg
- remleiding doorgeschuurd (schrikken!)
- Merendeel van de kleppen verbrand (cilinderkop moest eraf)
- deurstang afgeknapt
- schakelt slecht in achteruit
- het ding rammelt en piept aan alle kanten
- Schudden bij stationair draaien
- Aircopomp kapot

en vast nog wel iets wat ik vergeten ben.

5,0
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee