Peugeot 205 GLD (1989)

autoreview

Peugeot 205 GLD (1989)

Signalement

Uitvoering205 GLD
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1989
Jaar van aanschaf2000
KM-stand bij aanschaf135.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Mijn eerste auto. een diesel uit 1989. de basisuitvoering met als enige extra een rechterbuitenspiegel. Dit is een auto zoals autos bedoeld zijn. je vervoeren van A naar B. de dieselmotor is onverwoestbaar en kan nog jaren vooruit. de stoelen zijn slecht en te klein voor mij. verder is de auto redelijk comfortabel en snel. het is een pittige motor voor zo’n kleine en lichte wagen. bij het stoplicht ben je vaak als eerste weg. (tot 50km/u) kortom een auto waar ik goede herinneringen aan heb gehad.

PROBLEMEN

de auto werdt erg warm, dit kwam door een scheur in de buis die de koelvloeistof naar de motor leidde. dit is snel opgelost door de dealer. daarnaast problemen met de APK keuring door vastzittende remcylinders en een weigerende handrem. ook wat olieverlies van de versnellingsbak. dit is allemaal door de dealer opgelost. Hoe dan ook het was altijd starten en rijden, zelfs onder de meest strenge omstandigheden. (zeer hoge omgevingstemperaturen)

3,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  3
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens