Peugeot 107 Black Silver 1.0 (2013)

autoreview

Peugeot 107 2012

Signalement

Uitvoering107 Black & Silver 1.0
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2013
KM-stand laatst66.500 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Servicebeurt

 • 15.000 km

Na aanschaf in februari al de 1e servicebeurt.
Natuurlijk de servicebeurt zoals voorgeschreven en wat kleine dingen zoals een losse schakelaar bij de rechterdeur(deze laten monteren zodat als je de rechterdeur opendoet ook de binnenverlichting gaat branden)en het wat slecht sluiten van de glazenachterklep.
Dit wordt veroorzaakt
door dat na modeficatie er een dikker raamrubber wordt gebruikt.
Nu bijna 30.000km opte teller nog geen problemen gehad. Pas een rit van 3700km gemaakt naar/door zuid frankrijk met ons gezin.

Auto was beladen met 2 volwassenen en 2 kinderen van 8 en 13 jr. het gemiddelde verbruik was 1 op 17.8. Dit vond ik een keurig gemiddelde in ogenschouw genomen dat vooral in Frankrijk de auto hard moest werken. Veelal terugschakelen naar de 4e en heel soms de 3e versnelling.

Dit is mijn 2e peugeot 107 en ik ben heel tevreden over de auto.
Ik vind dat de auto gezien de aanschafprijs veel waarde bied,vooral in de black&silver uitvoering.

pluspunten:zuinig,betrouwbaar,wendbaar
minpunten :bagageruimte

Servicebeurt

 • 60.000 km

Zoals belooft hier het vervolg over de 107.
De auto weggebracht en later op de dag een sms dat de auto weer klaar was. Na uitleg van de factuur waar zoals tot nu toe geen bijzonderheden opstonden de auto weer meegenomen. De kosten waren weer zeer gering en de uitgevoerde werkzaamheden keurig uitgevoerd. Onder andere de remmen nagekeken en gereinigd. Ik weet dat vele garage's dit niet doen maar wel hier. Keurig!
Ik ben zeer tevreden over mijn garage en ook de auto

Vakantie

 • 66.500 km

Weer terug van vakantie, wij zijn met de 107 naar zuid-frankrijk gereden.Na een rit van ruim 1300 km was het verbruik 1 op 18,2. Wel benzine getankt met 98 ROZ dit omdat de 95 ROZ E10 bevat en dit problemen zou kunnen geven en omdat de prijs ook nog eens ruim onder die van Nederland ligt was de keuze snel gemaakt.
Op sommige stukken moest ik wel terug schakelen en soms wel naar z'n 3. Dit is natuurlijk niet zo verwondlelijk in acht genomen dat de motor maar 68 pk heeft en vol beladen was. Tussendoor een paar dagen naar Barcelona gegaan en vrienden bezocht. Verbruik was toen nog beter een ruime 1 op 20.
Pluspunten:
Betrouwbaar,zuinig,onderhoudskosten,bediening.
Minpunten:Weinig bagageruimte,te weinig vermogen,materiaal gebruik.

Ik ben tevreden over de auto die tot nu toe probleemloos functioneert.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  3
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens