Opel Vectra 2.2-16V (2002)

Opel Vectra
Opel VectraOpel VectraOpel VectraOpel VectraOpel VectraOpel Vectra - interieurOpel Vectra - interieur

UitvoeringVectra 2.2-16V
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2002

De auto is lekker vlot en heeft zeer goede rij-eigenschappen, gemiddeld gebruik 1 op 11. De stoelen zijn zeer slecht, niet alleen mij valt dit op, maar ook als mensen met mij meerijden, komt vanzelf de klacht over het zitcomfort.
Dit heeft te maken met de korte zitting van de stoel, welke bij de luxere versies nog in lengte verstelbaar is.
Tevens passen de vloermatten niet goed, zijn aan passagierszijde te breed en het systeem waarmee ze op hun plaats moeten blijven zitten, laat telkens los.
De technische afdeling van de dealer is erg goed, maar de commerciele afdeling vindt mijn klacht niet interessant, de buit lijkt immers binnen.
Na mijn geschreven klacht heeft men niet eens de moeite genomen om te reageren.
Bij het openen van de auto gaat eerst alleen de bestuurders zijde open, dit volgens Opel uit veigheidsoverweging, er kan dan niemand aan de andere zijde zomaar in de auto stappen.
Na de tweede maal drukken gaat alles open, alleen is het dan vreemd dat bij het tanken ook alles van slot moet, wil de tankdop open kunnen, er is dan geen enkel zicht op de bestuurders zijde.
Verder geen minpunten, alleen is voor mij het zitcomfort zo belangrijk dat ik nooit meer voor Opel zou kiezen als dit niet alsnog verbeterd word.

Rammel in dashboard.
Slechte stoelen.
Niet passende vloermatten.
Slecht sluitende kofferbak

6,5
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee