AutoWeek.nl heeft je steun nodig

Opel Omega Stationwagon 2.5 TD Diamond (1999)

Opel Omega Stationwagon

UitvoeringOmega Stationwagon 2.5 TD Diamond
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf2004

Schitterende auto met een geweldige wegligging. Hij schuift geruisloos over de weg. Heel veel extra"s die ik niet gewend was in mijn vorige auto. Hij zuipt alleen diesel. Gemiddeld rijdt hij 1 op 11 en ik had gehoopt op 1/13.

Er zijn wat roestplekken bij de ramen. Ik heb gelezen dat er 6 jaar garantie zit op de carroserie dus ik neem aan dat de opel-dealer dit in orde maakt voor mij?

Sub-reacties inklappen
  • 0
Inderdaad een schitterende reisauto. De BMW- 6 cilinder draait als een trein, ook al zit er nu 350.000 km op. Steeds minder problemen; het lijkt er ahw op dat hoe langer deze auto mee gaat, des te minder problemen deze geeft. Verbruik 1:13. Roestplekjes bij ramen is inderdaaf een min punt. Ga er nog een tijd mee door, eens kijken hoe lang deze het volhoudt ik denk lang.
  • 0
De auto staat nu op 360.000 km. Afgelopen zomer naar Zuid-Frankrijk gereden; heerlijke reisauto. Auto heeft problemen met motor-elektronica. Gas loslaten heeft soms tot gevolg dat motor a.h.w. afslaat. Koppeling intrappen en is weer paraat. Garage heeft het doorgemeten, echt duidelijk antwoord nog niet ontvangen; BMW-kwaaltje.
Nog steeds opvallend weinig problemen met deze tank. Uitlaat begint er aan te komen. We gaan er mee door.