Opel Insignia Sports Tourer 1.6 CDTI 136pk Ecotec Busin (2017)

Uitvoering | Insignia Sports Tourer 1.6 CDTI 136pk Ecotec Busin |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
Ruime reisauto die de looks heeft
Eind oktober de nieuwe insignia in ontvangst mogen nemen. Nu 4.500 km verder en wat een prettige ruime reisauto is het. De auto is parelmoer wit en voorzien van het opc pakket en dat maakt 'm toch een stuk mooier!
Enkele opmerkingen:
- ruime auto
- het enige verschil met premium is de ruimte. Deze auto heeft ruimte (vorige Audi A4 - 2014 / en BMW 1)
- comfortabel onderstel , had iets stugger gemogen
- lane assist was even wennen, maar werkt goed.
- nog wel 'ruzie' met de multimedia en carkit. Wanneer mijn telefoon gekoppeld is gaat soms de muziek van mijn telefoon aan. Telefoon met de hand opnemen betekent ook gelijk dat handsfree is uitgeschakeld.
- de led verlichting is subliem, wat een licht in het donker. Een Must voor deze auto
- automatisch inparkeren is grappig , niet nodig.
- verwarmd stuur, nooit meer zonder. Heerlijk.
- motorvermogen had meer gemogen (nu 136pk)
UPDATE APRIL. 25000KM
- wegligging is prima. Niet subliem in bochten. Door gewicht en lengte voelt het soms of de auto wat overhelt.
- irritant tikje achterin, wat ik niet kan vinden.
- ruimte is super. Ikea tweezits past er in
- AGR stoelen zijn super.
- veel complimenten over uiterlijk
- opel kaartupdates zijn waardeloos. Wegen die al enige tijd geleden vernieuwd zijn, zijn niet doorgevoerd in een nieuwe auto
- tmc file informatie vind ik ronduit waardeloos. GoogleMaps voor actuele file informatie in vele malen beter.
Nu een half jaar later ben ik nog steeds erg tevreden. Met name omdat je de auto niet vaak ziet rijden. Laat staan in station/ OPC en wit
Trillingen
Inmiddels weer wat km verder. Het is een fijne rijdersauto. Volgende week kan deze voor de eerste beurt, met wat uitzoekzaken:
- trilling in bestuurdersdeur
- trilling in dashboard
Tijdens het rijden heb ik irritante trillingen. Hopelijk is dit te verhelpen.

Opel Insignia Grand Sport 1.6 TURBO 200PK EXCLUSIVE OPC-LINE AUTOMAAT / NAVI / LEDER / CLIMA / LED / AGR / PDC / 18" LMV / KEYLESS / HUD / ALCANTARA / WINTERPAKKET / ADAPT. CRUISECONTROL / BOSE / UNIEK / NIEUWSTAAT !!
- 2019

Opel Insignia Grand Sport 2.0T 200pk Ultimate Autom. | Climate control | Navigatie | Trekhaak (2000kg) | Leer | Winterpack
- 2020

Opel Insignia Sports Tourer 1.5 Turbo EcoTec Online Edition