Opel Crossland X 1.2 Turbo 110pk Innovation (2019)

autoreview

Opel Crossland X
Opel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland XOpel Crossland X

Signalement

UitvoeringCrossland X 1.2 Turbo 110pk Innovation
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2019
KM-stand bij aanschaf5 km
KM-stand laatst3.500 km
Lezerswaardering: 31%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Na 1,5 maand het in bezit hebben.

 • 3.500 km

Na aanschaf van mijn Opel Crossland 110 pk automaat in februari heb ik de auto ongeveer 5 weken terug gekregen, wat direct opviel na een paar dagen dat de bestuurderstoel niet naar wens was, de linker opstaande rand was veel te hard, daarnaast was de armleuning veel te hoog geplaatst, ik heb dit aan laten passen voor, maar liefst 350 euro (ik had tenslotte een proefrit gemaakt, maar toen was me dat niet opgevallen).

Ik heb wel een inovation model met ook bredere wielen onder laten zetten, het brandstof gebruik is daardoor wel hoger (ongeveer 1 op 14.5 valt tegen) meer kan ik er niet van maken.

Het rij gedrag en de souplesse van de auto is goed (automaat werkt perfect) ik heb nu ongeveer 3500 kilometer op zitten en moet zeggen dat ik heel erg moest wennen aan het nemen van de bochten (voor heen Mercedes A 1.6 2016 was ook zuiniger)
verder alle knopen goed bereikbaar en in ieder geval veel meer kofferbak ruimte (daar heb ik hem voor genomen).

Voor zover mijn review

3,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  3
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Opel Crossland

Leaseplan
Opel Crossland 1.2 Turbo 110pk Elegance (5D/6H)
€ 519
 

Gerelateerde forumtopics