AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Opel Crossland X 1.2 Online Edition (2017)

Uitvoering | Crossland X 1.2 Online Edition |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Opel Crossland X 1,2/82 pk
In juli 2023 onze Opel crossland 1.2/82pk uit 2017 opgehaald bij de dealer in Nijkerk. Bij aflevering had auto een nieuwe distributieriem en remvloeistof vervangen en onderhoudsbeurt gehad.
Een prima auto voor normaal gebruik, maar een nadeel hij was zwart metallic je ziet er alles op!
Gemiddeld verbruik lag op 1: 14 op de snelweg op lang stuk 1:16,6 km bij normaal snelheid.
Verder gewoon een goede auto.
Maar toch afgelopen dinsdag ingeruild voor het nieuwe type Crossland uit 2022 met 1.2/130 pk!
7,5

Opel Crossland X 1.2 Innovation Trekhaak/Parkeerhulp V+A/ECC.
- 2018
€ 11.500

Opel Crossland X SUV Innovation 130pk Automaat | Navigatie | Parkeersensoren Achter | DAB Radio
- 2020
€ 18.700

Opel Crossland X BWJ 2019 | 1.2T 111PK Edition | TREKHAAK | AIRCO | NAVI | CRUISE | PDC |SPORTSTOELEN |
- 2019
€ 11.444
Praktijkverbruik
Praktijkverbruik Opel Crossland X: hoe zuinig is Opels compacte SUV?
Autotest
Audi Q2 vs. Opel Crossland X - Occasion Test