Opel Corsa 1.3i GL (1989)

Opel Corsa
Opel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel Corsa

UitvoeringCorsa 1.3i GL
Bouwjaar1989
Jaar van aanschaf2001

We zagen de auto te koop staan bij een particulier voor 1300 gulden en gingen er vanuit dat er mischien nog wel een jaartje of 2 mee te rijden was.
Na een beetje opknappen, wat spulletjes gehaald bij de sloop, was het weer een leuk autootje voor bij de deur.
We zijn er 3x mee op vakantie geweest, Oostenrijk en in 2005 met 221.000 op de teller naar het Gardameer in Italië hierbij komen nog de nodige weekenden weg, Luxenburg en Duitsland.
Ik vind het verbazingwekkend dat deze motoren blijven draaien hij start altijd en we hebben nog nooit met pech langs de weg gestaan. In de Alpen had de Corsa het alleen met steile hellingen een beetje moeilijk maar verder geen problemen gehad.

Motorisch zijn er nooit problemen geweest zo goed als deze is zo slecht is het plaatwerk ze roesten onder je kont vandaan en dat is ook de reden dat deze auto op 28-2 is afgekeurd.
Helaas moeten we afscheid nemen van een leuke zeer betrouwbare auto.

7,5

PRIVATE LEASE Opel Corsa