Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk Color Edition (2016)

Opel Corsa
Opel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel Corsa

UitvoeringCorsa 1.0 Turbo 90pk Color Edition
Bouwjaar2016
Jaar van aanschaf2016

Auto ophalen.

• 8 km

Vandaag is de dag, We gaan de auto ophalen bij de dealer.
Als we aankomen staat de Corsa al buiten.
De kleur True Blue met het zwarte dak, zwarte spiegels en 17 inch zwarte velgen staat hem goed.
De 6-bak is even wennen. De auto is heerlijk rustig in zijn 5 op de snelweg en als je naar de zesde versnelling schakelt dan zie je de toerenteller zakken.
De èèrste indrukken zijn goed. De auto rijdt heerlijk met het sportonderstel en de comfort stoelen.
Ik ben zeer tevreden over de auto.

Radio valt regelmatig uit en start meteen weer op.

De radio valt regelmatig uit en start binnen 1 seconde weer op. Het probleem is niet op te wekken.
De garage heeft een software update uitgevoerd.
Kijken of het probleem nu opgelost is.

Radio valt regelmatig uit en start meteen weer op.

De radio valt nog steeds regelmatig uit en start nog steeds binnen 1 seconde op Het is 1 keer gebeurd dat de radio niet meer te bedienen is. Het geluid kan niet zachter en er kan geen andere zender opgezet worden. Na een minuut of 5 is alles weer te bedienen. Op naar de dealer en er is een nieuwe radio inde auto geplaatst.

Eerste onderhoudsbeurt.

Vandaag krijgt de Corsa zijn eerste onderhoudsbeurt. er zijn geen bijzonderheden. De radio valt af en toe nog uit en ik heb besloten om het op dit moment te laten zitten.
Ik ben nog steeds zeer tevreden over de auto.

10,0

PRIVATE LEASE Opel Corsa

Praat verder op het forum