Opel Corsa 1.2i-16V CDX (2000)

Opel Corsa

UitvoeringCorsa 1.2i-16V CDX
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2017

Zo ineens was ie er

Na een tijd met het Ov gereisd te hebben besloot ik toch maar om een auto te nemen aangezien dan mijn reistijd met meer dan de helft verminderd zou worden. Van 4 uur per dag naar net iets meer dan 1,5 uur per dag. Helaas werkte ik toen weken van wel 6 tot 7 dagen en had geen tijd zelf te gaan kijken voor een auto.

Dus een garage opgebeld waar ik al eerder zaken mee had gedaan,
Deze had voor mij deze zilvergrijze Opel corsa 1.2 16v staan met nog bijna een jaar keuring. Daarna mijn vader gebeld of hij deze op kon halen.

Ik kwam s'avonds thuis en toen stond hij voor de oprit. Sindsdien zijn we onafscheidelijk.

Een jaar verder en ong 30.000km verder heeft dit kleine (maar toch ruime) autootje zich bewezen.

Ik rij gemiddeld 1op17
Heb ong in dit jaar €500,- aan kosten naast de aanschaf en apk dit doordat het toch een oude auto is en ik voor zo'n auto redelijk veel km's rijd.
Plusplunten
+ Zeer luxe(elek ramen, spiegels en verwarmd, airco, lmv, schuifkanteldak, CV) voor deze tijd en type auto.
+ zeer ruim voor deze klasse
+ relatief zuinig
+ leuke stuurders auto
+ lage onderhoudskosten

Minpunten
- zeer slechte stoelen(keihard net alsof er een plankje hout met stofje eroverheen als stoel moet doorgaan)
- beetje een grijze muis
- wel roestgevoelig

Maar over het algemeen laten we eerlijk zijn wat verwacht je ook van dit geld.

PRIVATE LEASE Opel Corsa