Opel Astra Stationwagon 1.4i GL (1993)

UitvoeringAstra Stationwagon 1.4i GL
Bouwjaar1993
Jaar van aanschaf2004

Het begon toen we op zoek waren naar een andere auto, we wilden een ruimere auto i.v.m. twee kinderen en hele grote hond. In de mercedes konden de kinderen hun benen bijna niet kwijt omdat mijn man lang is dus de stoel helemal naar achteren moet. Ik vond het niet handig en wilde het liefst een mercedes vaneo maar vanwege de prijs en niet hele goede recensies gingen we op zoek naar wat anders. De mercedes 190 E konden we kwijt en toen zaten we.Wij naar een sloperij in de buurt om maar even een ’noodwagen’ te halen en zodoende kwamen we de astra tegen.De schimmel stond erin maar toch even een proefrit gemaakt. Het ding kwam bijna niet vooruit en ik vond het helemaal niks, geen stuurbekrachtiging en sloom, maar toch voor 800 euro meegenomen met apk. De ’noodauto’ hebben we nu ruim 2,5 jaar gehad maar doordat er nu wel behoorlijk deuken inkwamen en de roest niet echt behandeld werd had ik zoiets van en nu ben ik het zat. Ondanks dat ik het geen mooie auto’s vind en het was ook nog eens zo’n mooie felrode die meer roze was voordat ’ie een poetsbeurt had gekregen :-) hebben we er toch al die tijd fijn mee gereden. Het is een hele betrouwbare en zuinige auto !

Zeer weinig !! De eerste week sloeg hij tijdens een snelwegrit ineens af en nadat dat 3 keer was gebeurd heeft mijn man hem gemaakt, ik dacht dat het de bobine was. Verder was er lekkage door de dakrailing wat wel veker gebeurd, vandaar de schimmel. Heeft mijn man dichtgekit en de beslagen ruiten waren een stuk minder.De katalysator moest eigenlijk vervangen maar we zijn doorgereden en verder geen problemen mee gehad.

PRIVATE LEASE Opel Astra