Opel Astra Sports Tourer 1.4 Turbo 120pk Cosmo (2011)
Uitvoering | Astra Sports Tourer 1.4 Turbo 120pk Cosmo |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Prima auto, nog goed bij de tijd
Al heel wat jaren rijden we met veel plezier in onze Opel Astra Sports Tourer in een van de meest luxe uitvoeringen van destijds.
We hebben er nu zelf meer dan 150.000km bij gereden en zijn eigelijk nog steeds erg tevreden. Olieverbruik is nog steeds nihil en we rijden gemiddeld 5.8ltr op de 100km. Best netjes voor een auto ruim 13 jaar. Tot nu toe echt een probleemloze auto op een paar incidentjes na, een paar jaar geleden. 1x een lege accu (processor die niet was uitgeschakeld bij het afsluiten) en 2x dat het dashboard uitgeschakeld bleef na het starten. Kon er prima mee rijden, maar tis wat lastig om te zien hoe hard je rijdt... Lees cht, knipperlichten etc. deed het allemaal, maar de indicatie bleef uit... Oplossing: even uitzetten, auto op slot, 5 minuutjes wachten en het probleem is opgelost.
Over een jaar of 3 verwachten we een andere auto aan te schaffen... Vooralsnog denken we aan een Kia Proceed 1.5 t-gdi (groen of wit) of een Kia Sportage 1.6 t-gdi HEV of PHEV...