Nissan X-Trail DIG-T 163 Tekna (2016) #2
Uitvoering | X-Trail DIG-T 163 Tekna |
Bouwjaar | 2016 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
eerste ervaringen
aangename, comfortabele wagen. Het is geen 'raket' , maar hij presteert goed... gewoon vlot zullen we maar zeggen. Wat mij ook opvalt (vergeleken met mijn vorige auto) , is de stilte van de motor bij normaal gebruik, en de lichtopbrengst van de bi-led koplampen. Wij hebben de 7-zits versie gekocht ( 3 kinderen), zodat we opa/oma/vriendjes ook eens mee kunnen nemen op uitstap. De achterste zitjes dienen dan natuurlijk voor de allerkleinsten. Met de 2e rij iets naar voor hebben we allemaal nog net genoeg plaats. Het verbruik valt ook goed mee; bij woon/werk verkeer schommelt dit rond de 8L/100km ( 1/12.5) , maar dit traject bevat veel verkeerslichten, en geen autostrade. Tijdens langere ritten is het niet moeilijk om het verbruik onder 7L/100km te krijgen (1/14). De radio speelt erg zuiver (DAB) , en via USB muziekbestanden afspelen is kinderspel. Streamen via BT werkt ook behoorlijk. Enkel het FM-signaal wordt niet goed verwerkt. Ook de europese flitslocaties opgeladen via USB, deze werken ook perfect, en het waarschuwingssignaal komt ook als de GPS niet actief is. Het enige minpuntje is het kaartmateriaal van de GPS, welk duidelijk verouderd is. Een (gratis) update zou welkom zijn. Ik ben voor de rest zeer tevreden over mijn aankoop... hopelijk blijft dit ook zo.
PRIVATE LEASE Nissan X-Trail

Nissan X-Trail 1.6 DIG-T N-Connecta Panoramadak
- 2017

Nissan X-Trail 204pk DIG-T Tekna BOSE | 360° Camera | Cruise | Navi | Parkeersens. v+a | Stoel-/stuurverw. | Panoramadak
- 2017

Nissan X-Trail 1.6 DIG-T Tekna | Panoramadak | Dodehoekdetectie | 360 Camera | Trekhaak | BOSE