Nissan Qashqai DIG-T 140 N-Connecta (2020)

Nissan Qashqai DIG-T 140 N-Connecta (2020)

UitvoeringQashqai DIG-T 140 N-Connecta
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2020

Verbeterde Quashqai

De 1.3 N-Connecta wederom bij Van Nieuwkerk in Hilversum vanwege de goede inruilprijs en service.
Hele fijne 140 pk motor een enorme verbetering tov de 115 pk van de vorige Quashqai.
Verder zitten de stoelen beter en is de hele rijbeleving er op vooruit gegaan

Ook is de nieuwe motor een heel stuk zuiniger.
Rit naar de Franse Alpen met 1 op 16,2 !!! Afgerond.
Toch gewoon met 120-130km/h en airco aan.
Ook de trekkracht
is goed verbeterd maar dat komt natuurlijk door die 25pk extra.
Enig klein minpuntje is dat de navigatie af en toe moeite heeft als er een alternatieve route is gekozen.
Gelukkig heb ik altijd gedetailleerde kaarten aan boord dus geen problemen.
Het comfort is toegenomen en de auto voelt steviger aan.
Ik weet nog niet wat de topsnelheid is dat zal ik in Duitsland uit moeten proberen maar ik denk dat de 190 km/h wel gehaald zal worden.

Superauto

Na een jaar nog steeds dik tevreden over de Nissan Quashqai.
Het verbruik is nog iets gunstiger geworden ( 1 op 15) en de souplesse van de Nissan/Renault/Daimler 1.3 140 pk is werkelijk geweldig.
Heerlijk schakellui rijden.
Ook de wegligging is goed te noemen .
Na sommige negatieve reviews over de Quashqai ben ik toch een andere mening toegedaan.
Alle autofabrikanten zijn toch een beetje hetzelfde in klachtenafhandeling, het mag niet teveel kosten !
Niet goed natuurlijk.
Ik kijk nu al weer uit naar de vakantiereis richting St-Tropez eind juni.
Heerlijk cruisen met 130km/h over de Franse tolwegen.

9,5

PRIVATE LEASE Nissan Qashqai