Nissan Qashqai (2019)

autoreview

Signalement

Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2019
KM-stand bij aanschaf10 km
KM-stand laatst14.000 km
Lezerswaardering: 42%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Geen Toyota

 • 14.000 km

Ik wilde graag een nieuwe auto na 25 jaar Toyota, iets dergelijks als de Toyota Verso, met dezelfde gebruiksgemak maar wat zuiniger, Na lang overwegen toch deze auto gekocht met 4000 euro korting, omdat hij twee maand eerder op kenteken was gezet. De dealer deed niet moeilijk over een trekhaak en all season banden. Het was een Tekna 115 en de meest luxueuze uitvoering. Ik moest heel erg wennen aan de stoelen en de vering, Tussen de lijntjes rijden, dat heb ik meteen uitgeschakeld. Er gingen wel eens spontaan lampjes branden, vooral op de snelweg (voetganger gedetecteerd). Het verbruik in de zomer 1 op 14,5 en in de winter 1 op `13. Viel me wat tegen.
In de vakantie had ik fietsen op mijn vouwwagen staan, op de dissel. Lichte vouwwagen Nederland. Verbruik 1 op 8. Onvoorstelbaar. De vouwwagen zelf weegt 500 kilo, en er zat niets verkeerds. En ik ben een voorzichtige zuinige rijder. De Toyota haalde met gemak 1 op 13,5
maar alhoewel het nog steeds heel erg moet wennen, en alhoewel ik vanwege Corona weinig rijd, doet hij het altijd,
Ik heb nog wel wat vraagjes/ opmerkingen: bijvoorbeeld Navi: loopt minimaal 2 jaar achter. En ik krijg elke beurt een update, En ook wel eens rare adviezen.
En toen ik hem kocht de contacten van de telefoon erin gezet. Ik had verwacht dat hij nieuwe nummers er automatisch in zou zetten, maar dat gebeurt niet en ik weet niet hoe ik dat wel doe

3,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  2
 • Comfort
  3
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Nissan Qashqai

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens