Nissan Pulsar DIG-T 115 N-Vision (2016)
Uitvoering | Pulsar DIG-T 115 N-Vision |
Bouwjaar | 2016 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
fijne auto
Echte degelijke auto. Nu maar hopen dat de motoren net zo goed waren als voorheen van Nissan zelf. Tot nog toe weinig op aan te merken. Als ik toch wat op het geluid aan moet merken zal dat komen door de all season banden. Schakelt lekker, goed door de bochten.
áls ik wat aan moet merken is het ontbreken van aansluitingen, daar geef ik dan een 2 voor, waarom? Er is alleen een USB en 12v aansluiting onder de arm leuning, dat is een misslag, leuk voor de achterpassagiers, maar wij willen vóórin ook USB aansluitingen en in deze tijd misschien wel 2. De Nissan Note bijvoorbeeld had voorin, in het midden en in de kofferbak aansluitingen. Een gemiste kans Nissan zou ik zeggen.

Nissan Pulsar 1.2 DIG-T Acenta (Vol-Opties!) 1e eigenaar
- 2015

Nissan Pulsar 1.2 DIG-T Connect Edition / Cruise Control / Keyless Entry / Camera
- 2015

Nissan Pulsar 1.2 DIG-T Connect Edition Navigatie, Achteruitrijcamera, Trekhaak Afneembaar, Keyless Entry & Start