Mitsubishi Space Wagon 2.4 GLXi (2000)
Uitvoering | Space Wagon 2.4 GLXi |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Wij hebben deze auto gekocht om de volgende drie redenen:
Ten eerste vanwege gezinsuitbreiding, ten tweede om onze caravan van 1500 kilo te trekken en last but not least vanwege zijn vermeende japanse betrouwbaarheid.
De auto voldoet aan al onze verwachtingen. De hele family kan er met gemak in en er is genoeg vermogen om de caravan mee te sleuren.
Ik moet wel zeggen dat ik alleen BP Ultimate of Shell V-Power in de tank gooi, daar loopt de motor echt beter van. Ik heb 1 keer noodgedwongen 'gewone' benzine getankt, en je merkte meteen dat de GDI motor daar niet lekker op liep. Maar ja, liever een inhoudende motor dan duwen.
Al met al gewoon een goede auto die doet wat hij moet doen. Het is misschien een beetje een grijze muis, met zijn grijze bekleding en saaie wieldoppen. Maar er gaat in ieder geval niets kapot.(was bij de opel wel anders)
We hebben problemen gehad net de stabilisatorstang, die is afgebroken, maar onder garantie is er een nieuwe ondergezet.
Een probleempje wat nog niet verholpen is, is de achteruitrijversnelling die af en toe heel moeilijk of niet in te leggen is.