AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Mitsubishi Outlander PHEV Intense (2019) #2

Uitvoering | Outlander PHEV Intense |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Heerlijk verbeterd
Na een PHEV van eerste lichting 2e boot (2013 intense) nu ingeruild voor een 2e hands uit 2019. Wat een verbeteringen. De E-mode zodat je niet meer zo heel voorzichtig hoeft te zijn wanneer je alleen elektrisch wilt rijden. De Sport als je een keer iemand eruit wilt trekken. De grotere batterij en actieradium. En het uiterlijk, vind ik echt verbeterd. Kwam bij mij een open dak bij, wat heerlijk is dat. Helemaal enthousiast weer, over mijn 2e Outlander.
9,5
PRIVATE LEASE Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Executive Edition X-Line Cruise, Automaat, Airco, Trekhaak, 122PK, Multimedia, Uniek!
- 2015
€ 9.995

Mitsubishi Outlander 2.0 2WD Limited | 7 ZITS | Trekhaak
- 2020
€ 25.750

Mitsubishi Outlander 2.4 PHEV S-Edition 4WD 240 PK AUTOMAAT | 1E EIGENAAR | DEALER ONDERHOUDEN | TREKHAAK |
- 2018
€ 22.945