Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D Instyle+ 4WD (2015)

Mitsubishi Outlander
Mitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi OutlanderMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEV

UitvoeringOutlander 2.2 DI-D Instyle+ 4WD
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2015

Ervaring

Nu 18 maanden gereden met deze auto en ik weet niet hoe snel ik hem kan inruilen zonder er veel op te verliezen.
Zeer slechte ervaringen zeker in vergelijking met de Freelander die ik hiervoor had.
-De piepjes in deze auto zijn een voortdurende ergernis, zijn niet uit te zetten behalve dan de lijnoverschrijding maar dat moet je dan ook elke keer doen als je het contact heb uitgezet, de rest van de piepjes moet je gewoon accepteren.
-De achterklep gaat niet voldoende hoog open en je stoot voortduren je hoofd.
-ik rij vaak grote afstanden en je weet op het laatst niet hoe je moet zitten vanwege de slechte stoelen.
-De wegligging is bij lange na niet zo goed als van de Landrover.
-De knoppen van de ruitenwisser en licht zijn niet te zien door de flippers van de automaat, slechte ergonomie.
-Er zijn voortdurend waarschuwingen dat je voor service voor het een of ander naar de garage moet gaan (radar, versnellingsbak etc), vaak gaat dat weer uit nadat je de motor opnieuw gestart hebt.
- de 4WD werkt ook niet zoals de Freelander, ik gebruik het nog al eens en hij slipt wel erg snel, wat natuurlijk niet mag.
Kortom, ik kan nog wel even doorgaan maar voor een auto van zo'n € 60.000 is dit een afgang.

5,5
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee