AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Mitsubishi Outlander (2015)

Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Betrouwbaar
Nieuw aangeschaft daarna later een lpg installatie inlaten bouwen. Ri veel op lpg en regelmatig onderhoud uit laten voeren. Totaal geen problemen gehad. Moest wel de bodem waar de tank hangt verstevigen. Deze begon te scheuren misschien zijn de verkeersdrempels daar de oorzaak van. Verder geen problemen is een lekker rijdende lange afstand auto.
PRIVATE LEASE Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander 2.4 PHEV Pure+ | Leder/Carplay/Trekhaak/Camera/18-inch
- 2019
€ 20.950

Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV INSTYLE DEC 2013 1E EIGENAAR ORIGINEEL NEDERLANDS SCHUIF/KANTELDAK CAMERA TREKHAAK NAVI ECC AIRCO CRUISECONTROL PARKEERSENSOREN LED BLUETOOTH LMV ENZ...
- 2013
€ 8.945

Mitsubishi Outlander 2.4 PHEV S-Edition I Designo Leder I Trekhaak I 360 Camera I 18 inch. LMV
- 2019
€ 21.650