Mitsubishi Outlander 2.0 4WD Comfort (2004)
Uitvoering | Outlander 2.0 4WD Comfort |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
De auto voldoet aan mijn verwachtingen, de hoge zit geeft een veilig gevoel.
Ook de permanente 4-wiel aandrijving heeft merkbare voordelen, bv. bij spoorvorming en natuurlijk bij slecht weer of vuil wegdek.
De auto blijft onder deze omstandigheden zeer koersvast.
Ook als trek auto met een tandemasser met ca.1500 kg belading voldoet hij goed qua vermogen en rijgedrag.
De prestaties van de 2.0 motor voldoen, zowel in acceleratie als in cruise snelheid ben ik tevreden, een min punt is het verbruik, gemiddeld 11 ltr/100km. alhoewel dit waarschijnlijk ook aan mijn rijstijl ligt, ik verwacht dat het ook 9 ltr/100km. kan worden.
De ruimte binnenin de auto is ook voldoende ook voor een chaufeur van 1.94cm en meer dan 120kg. met de neergeklapte achterbank (mooi systeem) is er ook plaats voor een grote fiets. Kortom, ondanks het niet kunnen proefrijden met de auto, toch een zeer goede keus.
Het enige probleem tot dusver was het navigatiesysteem van VDO, dit is retour gegaan naar de dealer ivm een verkeerde software.