Mitsubishi Colt CZT 1.5 Turbo (2005)
Uitvoering | Colt CZT 1.5 Turbo |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Al ruim 100000 zonder problemen!!!
Ik heb de auto in 2005 op de RAI in Amsterdam besteld en vanaf 12 mei 2005 staat de CZT op mijn naam. Het was een heerlijke auto om mee te rijden, maar de hang naar meer vermogen en een wat beter onderstel was groot. Ik heb er vanaf het moment dat ik ze in handen heb op een aantal punten aangepakt en daardoor naar mijn mening is ze flink verbeterd. Ze heeft nu 141,2KW (192,6pk) en 272nm koppel en de auto is er eigenlijk alleen maar lekkerder op geworden. Tevens heb ik er 35mm verlagingsveren onder gezet waardoor ze net wat scherper is geworden qua bochtenwerk.
Qua betrouwbaarheid is er helemaal niets te klagen en in de 102.000km dat ik er nu mee gereden heb in bijna 5 jaar tijd heb ik helemaal niets gehad dat kapot is gegaan, nou ja het dashboardkastje sloot niet meer goed en dat is op garantie verholpen, aangezien het een bekent Colt probleempje was en was er een probleem met een aftermarket alarmsysteem, maar dat is vervangen door een nieuwe en heeft dus geen blaam op Mitsubishi. Zolang je maar de beurtjes op tijd geeft is er helemaal niets met de Colt aan de hand en rijdt ze als een zonnetje.
Het verbruik valt mij absoluut niet tegen en dankzij de cruise controle is er ook heel zuinig mee te rijden. Heb je een loden rechter voet dan kan ze flink wat verbruiken. Kun je er rustig mee rijden, is er ook 1 op 17 mee te halen (is mij al een paar keer gelukt en dat was een combinatie van stad, snelweg en binnen wegen).
PRIVATE LEASE Mitsubishi Colt