Mini Countryman John Cooper Works ALL4 (2020)

Uitvoering | Countryman John Cooper Works ALL4 |
Versnellingen | 8, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2020 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Maxi Special met Minigevoel
Na mijn goede ervaring met de Mini Countryman JCW 2018 heb ik mij recent toch laten verleiden tot de aanschaf van de Maxi Special met 306 pk in de perfecte kleurstelling Enigmatic Black Metallic (nachtblauw) met deze keer de comfort Mini Yours elektrisch verstelbare stoelen i.p.v. de stuggere sportstoelen. Heb momenteel nog weinig kilometers weg zodoende dus nog geringe ervaringen. Opvallend is uiteraard het aanwezige verschil in power (75 pk) waardoor je weer wat beter meekomt. Verder was het vooral even wennen aan de bijzonder sterke remvertraging door de extreme schijven. In de midstand lijkt de auto door de extra pk's zelfs wat rustiger (gelijk een zes cylinder) in vergelijk met de oude JCW. Ik heb zo te horen wel wat plofs en cracks in de sportstand ingeleverd waarschijnlijk terug te voeren op de toevoeging van een partikelfilter. Nu maar genieten!
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties5