MG 5 Standard Range Luxury (2023)
Uitvoering | 5 Standard Range Luxury |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Waar voor je geld
De MG5 is een erg fijne auto, erg uitgebreid qua opties etcetera. Comfort wat ons betreft prima, heerlijk stil en fijne stoelen, camera’s rondom, alle luxe aan boord (Luxury edition - standard range). Het is bovendien een erg ruime auto, laadruimte is prima zelfs met 4 personen in de auto. Het opgegeven verbruik van ca 17 kW per 100 kilometer klopt aardig. De range valt wat tegen: een ritje van 250 km snelweg betekent dat je onderweg wel een keertje moet laden met standard range, maar dergelijke ritten zijn voor ons een uitzondering. Buiten de snelwegen heeft deze auto een prima actieradius. Je moet kunnen leven met het feit dat gesproken navi enkel in Engels beschikbaar is en sommige woorden in het menu letterlijk vertaald zijn uit het Engels, waardoor ze mss een beetje als gebrekkig Nederlands overkomen. Plus met het feit dat het menu en de bediening automaat reageren af en toe wat traag reageren. Maar, dit zijn echt kleine puntjes en wij zijn tot nog toe erg tevreden met onze MG. Wij zijn Duitse merken gewend en hebben privé ook dergelijke auto’s in bezit, rijden deze MG zakelijk, maar zijn ondertussen wel overtuigd door deze auto, tenminste als je kunt leven met de wat de beperkte range.
PRIVATE LEASE MG 5

MG 5 Electric Long Range Comfort 61 kWh | Private Lease vanaf € 409,- 72mnd/5.000km | Korting tot € 8.500,- | 380 km WLTP | Voorraaddeal nu vanaf € 31.150,-