AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Mercedes-Benz E 200 Elegance (1996) #3
| Uitvoering | E 200 Elegance |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 1996 |
| Jaar van aanschaf | 2002 |
| KM-stand bij aanschaf | 200.000 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Het is een goede auto, heel betrouwbaar. Ik ben er zonder problemen mee op reis geweest naar Zuid-Frankrijk. Het is echt een heel fijne auto om lange afstanden mee te rijden. Maar een tip van mij: koop een automaat; is fijner en beter. Verwacht van de E200 geen pittige prestaties. De auto is super stil, je hoort de motor bijna niet aleen boven de 4,000tpm komt er wat geluid. Op de snelweg rijdt de auto goed maar het stuur heeft te weinig gevoel. De rest is oke.
Problemen? Het is een Mercedes. Wat problemen, niks problemen!
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
Reportage

Brute AMG's uit de jaren 90 vind je vooral in Japan waar ze cult zijn maar ook hier stijgen prijzen
Nieuws

Deze comfortabele youngtimers zijn ook in 2027 nog gunstig te rijden
Achtergrond

Niet alle exemplaren van deze generatie Mercedes E-klasse roestten: alleen als dompelbad te oud was

Mercedes-Benz E 280 Elegance (1998) - Klokje rond
Autotest