Mercedes-Benz E 200 Cabriolet Prestige (2014)
Uitvoering | E 200 Cabriolet Prestige |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
oudere heren cabrio
Mijn 5e Mercedes, waarvan 2e MB cabrio's. Klaar met het werk, tijd voor plezier. Heb diverse cabrio's als 2e auto gehad, veelal gebruikt door mijn vrouw. Porsche, Saab, na einde van Saab naar MB - C klasse cabrio, gevolgd door de huidige E - cabrio in AMG carrosserie uitvoering. Fijne auto voor rustige tochten. Fraaie kleur metallic zwart met chique Bengaals (donker) rood leren bekleding, goede verwarming, heerlijk in de winterzon door het fraaie Friesland of Zwitserland. Heb 1 keer probleem gehad met uitvallend Comand systeem. Lastig als je in een vreemde stad de parkeergarage van je hotel uitkomt en de navi weigert je op de goede weg te zetten. Systeem compleet kosteloos vervangen door MB, sindsdien geen enkel mankement meer gehad. Benzineverbruik met open kap op de snelweg stijgt behoorlijk (airodynamica) maar op langere snelle autobahn tochten naar Zwitserland kap meestal dicht. Zelfs bij 200> km weinig kabaal. Ik rij ca. 10.000 km per jaar. Als het regent komt de auto indien niet noodzakelijk niet naar buiten. Dan gebruik ik onze boodschappen auto. Ideaal is de auto op de rustige binnenwegen of een tocht langs de Cote d'Azur. Het ultieme genieten voor deze oudere rakker en zijn echtgenote vooral in voor en naseizoen. Volgende auto als we corona overleven? Een MB SLK, past wat makkelijker in mijn garage dan deze heerlijke chique dikkont.
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties5
- Comfort5
- Kosten5
Uitgelicht aanbod

BMW 428i Cabrio - Mercedes-Benz E 300 Cabriolet

Mercedes-Benz E 200 Cabriolet (2013)

Opel Cascada vs. Mercedes E 200 Cabriolet - Vergelijkende Test

Nieuwe Volkswagen Tiguan krijgt sportief randje