Mercedes-Benz CLC 180 Kompressor (2008) #2

Mercedes-Benz CLC 180 Kompressor (2008)

UitvoeringCLC 180 Kompressor
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2017

Fijn ding

Soms heb je zo'n merk en auto waarvan je denkt.. als je kan moet je het doen.. zo ook deze Mercedes Clc. Praktisch gezien een waardeloze auto, maar als vrijgezel heb je met praktisch weinig te maken. Ik vond het een zeer mooie auto en wilde gewoon een keer een ster rijden. Ik vond mijn Mercedes bij een autobedrijf in Baarn. Waardeloos bedrijf, maar dat ter zijde.

Een heerlijke en stoere auto om te zien. Alles is echt Mercedes. De binnenkant wellicht wat gedateerd omdat deze zo uit de oude sportcoupé is gekomen. Maar wel allemaal erg degelijk en solide. Het zit fijn, stuurt fijn, heerlijke achterwielaandrijving en ligt als een plank op de weg..

Het verbruik viel mij erg tegen. Lag deels ook aan mijn manier van rijden. Op de een of andere manier kon dat gewoon niet normaal. Hij vrat Mn banden op en de benizine meter schoot naar beneden.

Omdat ik veel meer kilometers ben gaan rijden dan ik eerst had voorzien ben ik weer terug naar een diesel. Maar de Merry, dat was echt een top wagen.. even los van alle sores die het mij gekost heeft omdat dautobedrijf Baarn mij een sloopauto heeft verkocht.. dat was wel jammer.. maar daar kon de auto zelf niks aan doen natuurlijk.

7,5