Mercedes-Benz CLA 220 d Shooting Brake Prestige (2015)
Uitvoering | CLA 220 d Shooting Brake Prestige |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
CLA 220d SB 4matic
In september 2015 mijn nieuwe Mercedes cla 220d SB 4 matic afgehaald.
Mijn vorige wagens waren steeds voorwielaandrijving. Tot ik plots een GLK 220d met alleen achterwielaandrijving kocht. Dom van mij.Steeds zeer tevreden maar de achterwielaandrijving verwenste ik in de winter.
Dus nu een: 4 Matic! Wel een CLA Shooting Brake. Zeer interessant voor het rijgedrag!
Daar ik een caravan heb, is de 4 wielaandrijving fantastisch. Deze wordt ook pas ingeschakeld indien nodig, dus zonder sleurhut, vooral voorwielaandrijving!
Door medische omstandigheden heb ik de eerste 12 maanden weinig gereden maar nu ben ik weer vertrokken! Het gemiddeld reële brandstofverbruik , zonder aanhanger, bedraagt slechts 5,6l/ 100 km. Fantastisch! Afwerking zeer goed, fijne automaat, voldoende koppel. Een van de belangrijke opties die men dikwijls vergeet: de zetels!! Neem de comfortzetels (afzonderlijke hoofdsteunen). Veel aangenamer dan de zetels met de geïntegreerde hoofdsteunen. Uiteraard zijn de prijzen van de opties niet van de poes maar wel degelijk. Enkele van mijn opties: comfortzetels, comfortophanging, grote display voor het navigatiesysteem, professional pack, thermotronic,...

Mercedes-Benz A-klasse 200 AMG-styling Automaat | Panoramadak | Xenon verlichting | Stoelverwarming | Trekhaak | Schakelflippers | Achteruitrijcamera | Keyless start | Parkeersensoren voor en achter
- 2016

Mercedes-Benz C-klasse 180 CDI Lease Edition
- 2015

Mercedes-Benz CLA 180 122pk Automaat AMG Night Edition Plus | Origineel NL | Navi | Airco | Cruise | Led Koplampen | Pdc V+A+Assist | Licht+Regensensor | Privacy Glass | 18''lm
- 2016