Mercedes-Benz C 320 CDI Avantgarde (2007)
Uitvoering | C 320 CDI Avantgarde |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Rijervaringen
Nadat de kosten opliepen voor het onderhoud van de BMW 530D ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Daarbij kwam ik mijn huidige auto tegen bij Vos Auto's in Wijk en Aalburg. Dit bedrijf verkoopt hoofdzakelijk Mercedes occasions met lage km standen. Daarnaast kan je er ook terecht voor reparaties en onderhoud. Na een goed inruil bod voor mijn BMW heb ik besloten de auto te kopen. Inmiddels zijn we 24.000 km verder en moet ik toch vaststellen dat de Mercedes wat steekjes laat vallen. Na een rit naar Italie bleek de 1e lambdasonde defect. Deze reparatie werd tegen een redelijk tarief gedaan door Vos auto's. Een jaar later nogmaals een probleem met de wastegate solenoid A. Deze reparatie was helaas een rib uit mijn lijf. Maar het schijnt een bekend probleem te zijn als je niet regelmatig het gaspededaal tot op de vloer intrapt (kickdown). Dan schijnt deze klep vast te gaan zitten. Ook deze reparatie is vlot uitgevoerd. Verder is de kwaliteit en zijn rij eigenschappen uitstekend
PRIVATE LEASE Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes-Benz C-klasse Estate 180 Business Class Avantgarde Leer/Stof, Clima, Navi, CC , PDC, v/a, LM, Afn.Trekh, – Inruil Mogelijk –
- 2011

Mercedes-Benz C-klasse 180 Business Class 125! Avantgarde Trekhaak, Nieuwstaat