Mercedes-Benz C 200 Elegance (1995)
Uitvoering | C 200 Elegance |
Bouwjaar | 1995 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Ik werkte bij een autobedrijf als verkoper en deze auto kwam voorbij met inruil, ik was meteen verliefd! Heerlijk zon stoere mercedes! Heb een leuke deal kunnen maken en de auto gekocht!
Toen ben ik 18 geworden en had binnen 12 lesjes mn rijbewijs en het rijden kon beginnen.
Wat een heerlijke auto zeg, met het volle optie pakket zoals: Automaat, Climat control, 4 electrische ramen, donker groen Metallic, alles mee gespoten in kleur, centrale deurvergrendeling op afstand enz enz. (er zat zelfs een knopje op om de hoofdsteunen te laten zakken achter! heerlijk toch?) is het een genot om er in te rijden.
Het is een 2.0 (benzine) automaat met 136 Pk, hij is gewoon weg vlot. 0 tot 100 viel iet wat tegen maar als ik bij 80 vol gas ga schakeld hij terug en weg is die! geweldig en zo door naar de 180 km/h (zelf de 215 km/h op de teller aangetikt).
Er zijn natuurlijk wat min punten zoals bijvoorbeeld de belabberde wegligging met de standaard banden, het is heel comfortabel en goed voor een rustige rijstyle maar sportief rijden gaat er niet echt goed mee, en tja laten we eerlijk zijn hij heeft niet echt een super imago he? je moet er echt van houden.
Verder is de auto heel degelijk en betrouwbaar, zit na deze kilometerstand nog steeds perfect in elkaar!
Inmiddels is de Mercedes verkocht, moest diesel gaan rijden voor mn werk. Toch mis ik de ster en voor mij is zeker.. de ster komt er weer! Wanneer ik een kans zie zal ik hem meteen pakken!
Geen
PRIVATE LEASE Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes-Benz C-klasse 180 Sport / AUTOMAAT / NAP / GEEN ROEST / NETTE BENZ
- 1994

Mercedes-Benz C-klasse 180 Sport Elektrische ramen | Centrale vergendeling * Meeneem prijs *
- 1995

Mercedes-Benz C-klasse 180 Elegance ORIGINELE AUTO! Complete Historie voorhanden
- 1994