Mercedes-Benz C 200 Diesel (1993)

Mercedes-Benz C 200 Diesel (1993)

UitvoeringC 200 Diesel
Bouwjaar1993
Jaar van aanschaf2006

In 2006 had ik een Mercedes 190 maar daar ging het stuur slot van kapot. Dus die ging terug naar de garage en kreeg een andere Mercedes mee. Dat was dus de C-klasse en ik was meteen verkocht. Ik heb er ongeveer 300 km proef mee kunnen rijden en het was een wereld van verschil.

Dat komt door het betere weggedrag (ligt als een blok op de weg) meer comfort en absoluut betere stoelen.Dus heb ik besloten de auto aan teschaffen. De auto heeft weinig
extra’s dus alleen een schuif/kanteldak,abs,stuurbekrachtiging en centrale deurvergrendeling maar goed wat er niet aanzit kan ook niet kapot.

De pluspunten van de auto zijn:
Zuinig 1 op 17 is haalbaar
zeer comfortabel
goed weggedrag
Betrouwbaar

Minpunten:
Aanjager is slecht
Is niet echt de snelste (17 seconden naar 100)

Update 15-04-2007
320.000km kleine beurt met 4 nieuwe banden