Mercedes-Benz C 200 CDI Avantgarde (2008)
Uitvoering | C 200 CDI Avantgarde |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Mercedes c200 CDI W204
Hierbij wil ik graag mijn ervaring delen over mijn auto .Mercedes C200 Cdi uit 2008 .
Ik heb een 5 Traps automaat met flippers aan de stuur .
Na een proefrit gemaakt te hebben bij de Mercedes Dealer Rogam in Rotterdam was ik helemaal verkocht van deze auto .
Ik heb een uitvoering met amg pakket .
Wat mij gelijk opviel bij deze auto is dat hij een mooie uitstralling heeft .Beetje sportief en zakelijk .
Ik heb de auto nu 1 dag in mijn bezit en kan de volgende dingen mededelen :
Pluspunten
1.Rijdt heel comfortabel .Ik heb 17 inch velgen op de auto .
2.Auto schakelt heel soepel door .
3.Geluid van de motor hoor je niet in de auto .Wel als je 120 km/u rijdt en kick down geeft dan hoor je de motor wel brullen .
4 Kofferruimte van de auto is echt groot .
5.De ruimte in de auto aan de voorkant is ook groot .Je hebt niet het gevoel dat alles op je afkomt .
6.De bediening van de APS 50 systeem is heel makkelijk en overzichtelijk .
7 De display bij de teller is ook makkelijk te bedienen .
De Minpunten :
- Bij een normale auto zit je met je benen ongeveer 90 graden op de grond .Net alsof je op een stoel zit .Bij deze auto is het helaas niet zo ,omdat de ondervloer iets hoger is dan een normale auto .
Dus dat betekent dat je met gestrekte benen zit .
Dit betekent dat je de stoelen heel goed moet instellen om comfortabel te zitten .
Op dit moment heb ik geen punten meer over de auto .Wel zou ik iedereen zo een auto aanraden .Het is een super goede auto .