Mercedes-Benz C 200 CDI Avantgarde (2005)
Uitvoering | C 200 CDI Avantgarde |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
geweldig!!!!!!
Geweldig!!!
In november 2008 kwamen wij via de vele advertenties op internet bij 't Vaartland.nl in Stolwijk binnen.Wat ons gelijk opviel was het aanbod van veel auto's,het mooie pand en het zeer vriendelijke personeel.
Na veel wikken en wegen kochten wij een prachtige Peugeot 307 sw met alle denkbare opties.Na een paar weken rijden met onze Peugeot zijn we 's avonds langs de rijksweg gestrand,niets deed het meer er kwam alleen veel herrie onder de motorkap vandaan.
We zijn toen naar de garage gegaan en daar werd duidelijk dat er heel wat mis was met onze mooie Peugeot.De brandstofpomp en de verstuivers zijn toen vervangen.Na een paar maanden deed onze mooie Peugeot het weer niet goed en toen is de motor vervangen en is er een nieuwe turbo gemonteerd.Toch bleef onze Peugeot mankementen vertonen.
Wij hebben het afgelopen jaar maar weinig kunnen genieten van onze Peugeot want hij stond bijna meer in de garage dan dat wij er mee reden.
Als er voor de zoveelste keer weer wat was belde ik naar vakgarage Vaartland BCS en een vriendelijke Marjan Heikoop zorgde er voor dat wij de auto gelijk konden brengen en we kregen dan kosteloos een goede vervangende auto mee.
In oktober hadden wij het helemaal gehad met die mooie Peugeot en we zijn toen om de tafel gaan zitten met Peter Baas de salesmanager want zo kon het niet meer.Peter Baas en nog andere medewerkers van 't Vaartland.nl hebben toen aktief meegezocht naar een voor ons geschikte auto.Na een paar weken zagen we bij 't Vaartland.nl in Ypenburg een prachtige Mercedes staan.We hadden het afgelopen jaar zoveel pech gehad met de Peugeot dat Peter Baas nagenoeg de aankoopprijs van de Peugeot terug gaf en dat het voor ons mogelijk was om die mooie Mercedes te kunnen kopen.
Dus!!een geweldig bedrijf met leuke aardige medewerkers en een hele goede service.Ik hoop vele jaren plezier te hebben van mijn Mercedes maar als die aan vervanging toe is ga ik zeker terug naar 't Vaartland.nl.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee