Mercedes-Benz C 180 Luxury Line (2024)

Mercedes-Benz C 180 Luxury Line (2024)

UitvoeringC 180 Luxury Line
Bouwjaar2024
Jaar van aanschaf2025

Terug naar Mercedes

Na een uitstapje naar een ander merk, is het er dan toch weer van gekomen. Mijn bijna nieuwe Mercedes C180 is in augustus afgeleverd. Het was slechts een klein beetje wennen, door met name de bediening van de 'veeg-schakelaars' op het stuur, maar inmiddels voel ik me helemaal thuis in de auto. Met name prettig zijn de elektrisch instelbare voorstoelen. Wat voel ik me comfortabel in deze zetels. Over het rijden in een C-klasse is al voldoende geschreven. Ik heb eigenlijk maar één wens over, die ik maar niet vervuld kreeg tijdens het kiezen van welke wagen ik zou kopen: er was geen tweeliter motor tweedehands te koop in Nederland. Dat zou de wagen nog meer rust en comfort geven. Niet omdat ik zo'n zware rechtervoet heb, integendeel, maar vanwege het feit dat de motor nu af en toe best in de toeren klimt. Maar dit is werkelijk het enige punt van kritiek.
Wat vinden jullie trouwens van de kleur, Mojave zilver? Ik vind em meer goudkleurig!

10,0

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz C-klasse