Mercedes-Benz C 180 Estate (2019)
Uitvoering | C 180 Estate |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Eerste km's met gefacelifte C
Gisteren auto opgehaald bij Mercedes Dealer van Mossel Gouda/Rotterdam. Hoewel mijn vorige auto nog maar net 2 jaar oud was heb ik toch een gefacelifte C 180 Estate Automaat AMG met vrijwel alle opties aangeschaft(o.a. AMG , Keyless Comfort, Premium Plus Pakket, w.o. Panoramadak, Burmester, Command, digitale scherme, Multibeam, Night pakket etc en dat voor een bijzonder gunstige aktieprijs) in de kleur Mojave zilver. Eerste 200 km: wat als eerste opviel: de prachtige sound van de Burmester en verder gewoon premium+ gevoel. Kleur vooral in zonlicht fraai. Relevante informatie volgt.
Wle wil ik van Mossel en met name Arno complimenteren voor het hele (online)verkoopproces en aflevering.
PRIVATE LEASE Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes-Benz C-klasse Estate 180 AUT9 Business Solution AMG PANORAMADAK VIRTUAL CARPLAY DAB
- 2020

Mercedes-Benz C-klasse ESTATE 160 BUSINESS SOLUTION NAVIGATIE CRUISE CONTROL CLIMATE CONTROL BLUETOOTH TELEFOON MEDIA VOORBEREIDING ACHTERUITRIJCAMERA UITKLAPBARE TREKHAAK ZEER MOOI !! 3010
- 2019

Mercedes-Benz Coupé 180 AMG Premium Pack DEALER 1e EIGENAAR NAP