Mercedes-Benz B 180 (2015)

Mercedes-Benz B-klasse
Mercedes-Benz B-klasseMercedes B-klasse faceliftMercedes B-klasse faceliftMercedes B-klasse faceliftMercedes-Benz B-klasse faceliftMercedes-Benz B-klasse faceliftMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes B-klasse faceliftMercedes-Benz B-klasseMercedes B-klasse faceliftMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasse

UitvoeringB 180
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2015

Zeer goede prettig rijdende auto.

Als je gestopt bent met werken wil je niet meer zo'n grote auto rijden en dan ga je zoeken naar een prettig rijdende en goed zittende auto. Eerst heb ik een Toyota Auris Hybride station gekocht. Zeer zuinig maar voor lange ritten slecht zittende stoelen. Het probleem wat ik met deze auto had was een onbelans/trilling die na 1 jaar tevoorschijn kwam. Geen trilling in het stuur maar in de auto. Dit was niet te verhelpen, zou in het Hybride systeem zitten. Hierop naar een andere auto gekeken waarbij wij ook een hogere zit wilde hebben en kwamen zodoende op deze Mercedes B180 met automaat. Heerlijk rijdende auto en absoluut geen last van mijn rug bij afstanden van 180 km. Stap zelfs na 370 km nog fris uit. Op deze lange afstanden is hij nog behoorlijk zuinig met een verbruik van ongeveer 1 op 16,5. Is redelijk snel bij bv inhalen en stuurt ook zeer prettig. Ik rij reeds 30 jaar een automaat maar je moet wel wennen aan een stuurautomaat die rechts zit waarbij diverse andere merken de ruitenwisser hebben zitten dus in het begin wil je de ruitenwisser aanzetten en zet je de auto in zijn vrij. Maar verder hebben wij absoluut geen spijt dat wij voor deze Mercedes B180 hebben gekozen en kan daarom ook goed begrijpen dat de politie met Mercedes B180 gaat rijden.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz B-klasse