Mercedes-Benz A 170 CDI Classic (2002)

Uitvoering | A 170 CDI Classic |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Begint goed...
Pas een paar weken aangekocht en ja hoor,hij staat al in de garage!!! Injector naar de maan... 1 week om te herstellen,blijkt erg moeilijk om dit te vervangen(gelukkig valt dit onder garantie).Mijn vertrouwen in MB is diep geschokt.Waar is delegendarische kwaliteit van het merk naar toe? Ondertussen waren er nog wat kleine problemen,die zijn terzelfde tijd ook opgelost.
Verkocht
Twee weken geleden een nieuwe auto besteld,mijn A-je...te veel problemen om op te noemen. Wat ik wel weet nu...NOOIT meer MB!!!! Kwaliteit is gewoon hopeloos,de garage(officiele Benz Dealer) verklaard dat de problemen allemaal voortkomen door de mindere kwaliteit die Mercedes gebruikt zou hebben in deze modellen!!! Ja,daar heb je wat aan!!!! Mooie uitleg,maar ondertussen wordt de klant wel aardig lichter gemaakt in zijn beurs. Steeds wederkerende prblemen met de injectoren,ondertussen zijn ze allemaal al twee maal vervangen,inclusief het commonrail systeem en ze blijven maar stuk gaan. Nu is er weer eentje naar de ""haaien".
Dus het rotding is verkocht en de nieuwe kleine is een Fiat 500 met 5jaar garantie!
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Mercedes-Benz A-klasse