Mercedes-Benz 500 SE (1986)
| Uitvoering | 500 SE |
| Versnellingen | 4, Automaat |
| Bouwjaar | 1986 |
| Jaar van aanschaf | 2005 |
| KM-stand bij aanschaf | 98.000 km |
| KM-stand laatst | 255.000 km |
The best or nothing
Heb de Mercedes nu 20 jaar ben de tweede eigenaar (eerste eigenaar woonde in München) en ben nog steeds heel enthousiast over de rij en bouwkwaliteit. Gebruik hem niet dagelijks maar voor vakanties in het buitenland o.a. naar Portugal , Sicilië , Hongarije, Slowakije en naar Familie in Spanje. En weekeindjes in Duitsland. Aan onderhoud doe ik het meeste zelf alleen gespecialiseerde werkzaamheden zoals distributie ketting of kleppen stellen niet daar heb ik een goede kennis voor die er bijna dagelijks mee werkt.
Heb hem ook weer in de originele putdeksels en knipperlichten staat terug gebracht.
Hoop er nog heel lang veel rijplezier mee te beleven. P.s. heb alle documentaties en onderhoud geschiedenis van de eerste eigenaar en er zit nog steeds dezelfde accu in als toen ik hem kocht in 2005 !!
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Veel bagageruimte voor €5.000: fijn dat je compacte stationwagon nog wel als occasion vindt

BMW 525d Touring – 2009 – 551.153 km - Klokje rond

Seat Ibiza en Arona krijgen frisse toet en verse prijslijst: vanaf € 23.990

Revolutionaire koplamp van Mercedes moet schadeherstel goedkoper maken