Mazda MX-30 First Edition (2020) #2

Mazda MX-30 First Edition (2020)

UitvoeringMX-30 First Edition
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2020

Sinds 2 weken eigenaar MX30

• 850 km

Sinds 2 weken zijn wij de gelukkig eigenaar van de nieuwe Mazda MX30. Hiervoor hadden wij het nieuwe model Mazda 3 maar we hebben toch besloten over te stappen op de elektrische MX30. In het verleden hebben we al Renault Zoe gereden waardoor we bekend zijn met elektrisch. rijden en we zijn in het bezit van. een laadpaal. Wat een heerlijke auto, prachtig en bijzonder van de buitenkant en binnenin idem. Stil, krachtig heerlijke rijeigenschappen en fantastische afwerking en materialen. Toen we de auto ophaalde bij onze dealer stond er 10 km op de teller, inmiddels 850km. Qua actieradius zitten we na het volledig opladen steeds. tussen. 205 en 210 km. We rijden echt gemixt, binnen bebouwde kom, 80. km/h wegen en overdag snelweg ( dus 100 km/h). De gehaalde actieradius. van ruim 200 km is meer dan voldoende zeker aangezien het een tweede auto betreft. Wij kunnen deze auto absoluut aanbevelen. Heel ruim is hij niet van binnen en dat onbegrijpelijke geluidje via de speakers mag idd snel uitgeschakeld worden middels een software update. Onbegrijpelijk dat er niet gekozen is om de berijder dit zelf uit te kunnen laten zetten.